Inschrijven

Inschrijven voor verkoop

Heb je interesse in één van de woningen in Werf Acht dan kun je je online inschrijven via het formulier op deze website. Nadat je het formulier hebt verstuurd ontvang je een automatische bevestiging per e-mail. Dat betekent dat de inschrijving bij ons in goede orde is ontvangen.

Geen bevestigingsmail ontvangen van je inschrijving? Controleer dan eerst de spambox in je e-mailprogramma. Wanneer je ook daar niks hebt binnen gekregen, stuur dan een e-mail naar info@werfacht.nl.

Online verkoop gestart

Je kunt je nu inschrijven voor een woning van Werf Acht!

Toewijzingsprocedure

Eefje Voogd Makelaardij controleert of inschrijvingen volledig zijn. Er vindt geen loting plaats, de verkoper wijst de bouwnummers toe. Hierbij houden we onder andere rekening met de eerste voorkeur. Je krijgt ook voorrang als je een huurwoning van Stadgenoot achterlaat. Wij informeren alle inschrijvers zo spoedig mogelijk of ze in aanmerking komen voor de woning van hun keuze.

Belangrijke informatie

Om speculatie te voorkomen is Stadgenoot verplicht een clausule op te nemen voor zelfbewoning. Koper zal de woning zelf gaan gebruiken casu quo te laten gebruiken door zijn kind(eren)/ouders en het verkochte niet te vervreemden dan wel te verhuren gedurende een termijn van twee jaar na oplevering van het verkochte. Bij overtreding is er een boete van toepassing.

De inschrijving op een woning biedt geen garantie op het toegewezen krijgen van een woning. Per (toekomstig) huishouden mag slechts één inschrijfformulier worden ingeleverd. Op dubbele inschrijvingen wordt vooraf gecontroleerd en zo nodig uitgesloten van deelname. De koop- en aannemingsovereenkomst worden uitsluitend op naam gesteld van de inschrijver/partner die vermeld is/zijn op het inschrijfformulier. Bij inschrijving zonder voorbehoud financiering wordt geen financieringsvoorbehoud opgenomen in de koop- en de aannemingsovereenkomst.

Op de pagina downloads vind je belangrijke informatie over het project. Heb je serieuze interesse in één van de woningen dan adviseren we je de beschikbare documenten goed door te lezen omdat hierin gedetailleerd staat omschreven wat er wordt aangeboden.

Verkoop en contact