Inschrijven

Inschrijven voor verkoop

Heb je interesse in één van de woningen in Werf Acht dan kun je je online inschrijven via een formulier op deze website. De eerste verkoopronde start mei 2020. Nadat je het formulier hebt verstuurd ontvang je een automatische bevestiging per e-mail. Dat betekent dat de inschrijving bij ons in goede orde is ontvangen.

Geen bevestigingsmail ontvangen van je inschrijving? Controleer dan eerst de spambox in je e-mailprogramma. Wanneer je ook daar niks hebt binnen gekregen, stuur dan een e-mail naar info@werfacht.nl.

Belangrijke informatie

Het inschrijfformulier is geheel vrijblijvend, zowel de ingeschrevene(n) als de verkoper verplichten zich niet tot koop of verkoop. Per (toekomstig) huishouden mag slechts één inschrijfformulier worden ingeleverd. Op dubbele inschrijvingen wordt vooraf gecontroleerd en zo nodig uitgesloten van deelname. De koop- en aannemingsovereenkomst worden uitsluitend op naam gesteld van de inschrijver/partner die vermeld is/zijn op het inschrijfformulier. Bij inschrijving zonder voorbehoud financiering wordt geen financieringsvoorbehoud opgenomen in de koop- en de aannemingsovereenkomst.

Op de pagina downloads vind je belangrijke informatie over het project. Heb je serieuze interesse in één van de woningen dan adviseren we je de beschikbare documenten goed door te lezen omdat hierin gedetailleerd staat omschreven wat er wordt aangeboden.

Blijf op de hoogte

Binnenkort start de verkoop en kun je je inschrijven. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Geïnteresseerd in

Verkoop en contact